We are a Dutch sports brand with sustainable products - FREE shipping inside The Netherlands

  • 0

Ontmoet onze leverancier: SCOOP uit Portugal

Posted on February 21 2019

Het was niet moeilijk om onze leverancier te kiezen voor de productie van onze RE-BORN SPORTS collectie: Scoop gevestigd in Portugal. Odette heeft een nauwe samenwerking met hen voor ruim 9 jaar en is deel geworden van de familie, want dit is waar Scoop bekend om staat. Zij behandelen hun team, personeel en klanten als familie. Scoop is een export bedrijf met de concentratie op de kleding industrie en staat bekend om hun ervarenheid en toegewijde teams. Scoop produceert voor verschillende merken zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Portugese Olympic Winter team 2018 en nog veel meer merken.

Daar duurzaamheid steeds belangrijker wordt voor het voortbestaan van onze planet, is het aan ons om kritisch te zijn op de manieren waarin we duurzaamheid in de praktijk kunnen implementeren in alle aspecten in de vervaardiging van textiel en kleding. Duurzaamheid is top prioriteit bij Scoop en dit is ook hun passie.

Scoops missie: voortzetten van onze inspanningen om een ethische leverancier te zijn door het zorgdragen van de mensen en de aarde, dit door middel van sterk leiderschap, gedreven door passie voor transparantie, innovatie en duurzaamheid. Een bedrijf zijn met een specifiek doel voor ogen.

Kennis is de kern in de ontwikkelde samenleving en onderzoek draagt continue bij aan de pijlers van deze kennis. Het is door middel van innovatie dat we nieuwe kennis verkrijgen en economische oplossingen kunnen transformeren. Scoop omarmt de uitdaging voor verbetering van de katoen productiemethoden door als kledingfabrikant lid te worden van het BCI- beter katoen initiatief met betrekking op de gehele supply chain. Zij hebben een speciale collectie ontworpen met “overgebleven stoffen”. Wij willen dit met RE-BORN SPORTS ondersteunen en ook wij zullen incidenteel in samenwerking met Scoop speciale styles toevoegen aan onze collective, special ontworpen van overgebleven stoffen, om zo onnodige vernietiging van materialmen tegen te gaan. Op deze manier krijgen de oude stoffen een nieuw leven (RE-BORN).

Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking met Scoop!

Recent Posts