We are a Dutch sports brand with sustainable products - FREE shipping inside The Netherlands

  • 0

Re-born Switch

RE-BORN SWITCH

Met deze RE-BORN kleding collectie focussen wij op functionele producten met een moderne finishing touch. Wij hebben de mooiste stoffen geselecteerd, de artikelen hebben een goede pasvorm en zijn geproduceerd door een duurzame leverancier uit Portugal.

Breng onze favoriete sportartikelen terug met een hedendaagse moderne twist. Al onze items kunnen worden gedragen voor, tijdens en na het sporten. Wij geloven in "slow fashion", dus wij voegen artikelen toe aan onze productaanbod en niet totaal nieuwe collecties. 

Wij richten ons op de groep mannen en vrouwen die van sportstyles houden met een urban look en feel in de leeftijd van 30+. Hij en zij hebben interesse in een gezonde lifestyle en duurzaamheid, maar zij zijn ook dol op goed eten, heerlijke drankjes en tijd spenderen met vrienden, zij houden van reizen en zijn actief in allerlei verschillende sporten. Gezondheid is belangrijk, maar plezier hebben en genieten ook! Voor hun is sport “a way of living”. Dit willen wij terug laten komen in het merk RE-BORN SPORTS.