We are a Dutch sports brand with sustainable products - FREE shipping inside The Netherlands

  • 0

RE-BORN SPORTS start samenwerking met PR Bureau

Posted on May 20 2019

Sinds een paar weken werken wij samen met een PR bureau uit Amsterdam. De voornaamste reden is om meer naamsbekendheid te genereren in de markt. We gaan dit op verschillende manieren aanpakken, maar de samenwerking met SimplyPR is de eerste stap.

Onze collectie wordt getoond in hun showroom, samen met andere kleding- en accessoire merken. Daarnaast kunnen de bladen informatie over RE-BORN SPORTS verkrijgen via hun online Pressroom, hier staat alle content vermeld en kan gemakkelijk gedownload worden om te publiceren.

Als merk staan wij altijd open om samenwerkingen aan te gaan met verschillende merken vanuit de food-, sport-, cosmetische en mode industrie om zo synergie te creëren.

Als een resultaat van hard en gepassioneerd werk, hebben we onze eerste publicatie in het Nederlandse weekblad VIVA op hun VIVA FIT pagina. Wij zijn hier heel trots op en we delen dit graag met onze vrienden!

De komende maanden staat er weer veel te gebeuren, dus blijf ons volgen via Instagram of Facebook, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Recent Posts